WANDSYSTEMEN

Meer dan zestig jaar ervaring stelt ons in staat om voor elke ruimte de juiste en passende oplossing te vinden. We geven u inzicht in de mogelijkheden. Het leveren en monteren van onze wandsystemen, is dan ook het eindresultaat van maatwerk dat door onze specialisten op aangeven van uw verwachtingen is opgesteld.

Door te werken met verschillende wandsystemen en meerdere fabrikanten kunnen we naadloos aansluiten op bestaande situaties. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van hergebruik van bestaande wanden en systemen.

SYSTEEMWANDEN

Bij de keuze van wanden is het van belang te bepalen wat de functie van de wand is die u wilt gaan plaatsen. Hieruit volgen de eisen die u aan de wand stelt.

Als een ruimte bijvoorbeeld gebruikt gaat worden als vergaderruimte of stilte werkplek dan zal akoestiek en geluidsafscherming een belangrijke rol spelen.

Wij kunnen u op basis van uw wensen adviseren over de diverse wandtypen en mogelijkheden deze verder te optimaliseren zodat de wand aan uw verwachtingen kan voldoen.

Meer over systeemwanden
Spaces4you_website-121
spaces4you_interieur1

GLASWANDEN

Glaswanden kunnen in diverse uitvoeringen gemaakt worden. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor glaswanden in cassettes of enkele glaswanden.

Glaswanden in casettes worden samengesteld uit (mono) blokken. Deze blokken bestaan uit een frame met daarin dubbel of enkelglas. De blokken kunnen in verschillende maten worden geproduceerd. Zijn eenvoudig te verplaatsen, aan te passen en mee te verhuizen (circulair)

Enkel glaswanden bestaan uit een volledig glasoppervlak zonder profielen, geschikt voor open transparante ruimtes met veel natuurlijk licht.

Meer over glaswanden

CIRCULAIRE GEBRUIKTE WANDEN

Circulaire of gebruikte systeemwanden zijn duurzaam doordat grondstoffen bespaard worden en doordat er geen energie gebruikt hoeft te worden voor productie. Daarnaast is er een aanzienlijke reductie van het bouwafval.

Spaces4you levert een bijdrage aan het circulaire proces door vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Als onafhankelijke partij kunnen we alle systemen en merken toepassen, combineren en waar nodig aanvullen met nieuwe materialen (hybride).

Meer over circulaire wanden
Capgemini-11
spaces4you_wandsystemen_wbw1

GROENE WANDEN

Planten zorgen voor een goed binnenklimaat; ze filteren CO2, leveren zuurstof, verhogen de luchtvochtigheid verbeteren de akoestiek en dempen geluid.

Onze Green+ plantenwand zorgt bovendien voor een vriendelijke sfeervolle uitstraling van een kantoorruimte. Omdat de planten in de wand geïntegreerd zijn is er bovendien sprake van ruimtebesparing doordat de planten niet meer los op de vloer hoeven te staan.

Meer over groene wanden

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies. Neem vandaag nog contact op of laat uw telefoonnummer achter.

Wat kan Spaces 4 You voor u betekenen?

Samen met u kijken we op locatie en adviseren u ter plekke op basis van onze expertise over een zo effectief en creatief mogelijke oplossing.