Public


Deze relatief eenvoudige, maar zeer degelijke wandsystemen bestaande uit een combinatie van gips, hout en glas zijn snel en eenvoudig te monteren. Bij uitstek geschikt voor kantoor(units) en scholen vanwege de hoge geluidsisolatie. Zeer flexibele wanden, die makkelijk zijn te verplaatsen.

Wanddikte: 100mm, isolatie: steenwol 45mm
Moduulmaat: 1200mm
Afwerking: gipsplaat | spaanplaat v.v. vinyl, textiel, melamine, hpl of houtfineer

Urban


Kantoren en zorginstellingen creëren met het Urban wandsysteem een sfeervolle afgeschermde ruimte. Het uit gips, hout en glas bestaande wandsysteem is voorzien van een uniek profiel met de kenmerkende smalle voeg.

Wanddikte: 100mm, isolatie: steenwol 45mm
Moduulmaat: 1200mm – “O-voeg”
Afwerking: gipsplaat | spaanplaat v.v. vinyl, textiel, melamine, hpl of houtfineer


Dynamic


Creëer luxe kantoorunits en afzonderlijke spreek- of vergaderruimtes met deze 25 mm dikke enkelglas systeemwand met een moduulbreedte van 900 mm. Het fraaie uiterlijk maakt deze wanden zeer geschikt voor showrooms.

Wanddikte: 25mm, ook verkrijgbaar in 100m Dubbelglas uitvoering
Moduulmaat: 900mm
Afwerking: Volglas gelaagd 12mm
Discovery


Een unieke en door ons in samenwerking met de fabrikant ontworpen stalen wandensysteem gecombineerd met panelen van dubbel glas. Dit systeem is snel en eenvoudig te monteren en heeft een lange levensduur.

Wanddikte: 90mm
Moduulmaat: 900mm
Afwerking: Staal 1,5mm, Glas gelaagd 2 zijdig 6mm


Green+


Samen met Bruinsma Natuurlijk hebben we een unieke, modulaire groene plantenwand ontwikkeld, die simpel in bestaande situaties is te plaatsen en zeer weinig onderhoud vergt. De wand is niet alleen decoratief maar is ook rustgevend, verhoogt de productiviteit en verbetert de concentratie.

Wanddikte: 100mm
Moduulmaat: 1200mm
Afwerking: 1-zijde planten wand / 1-zijde systeemwand | onderhoudsvrij zonder pompsysteem