ADVIES OP MAAT

BOUWADVIES, BOUWMANAGEMENT EN CIRCULAIR BOUWEN

Dagelijks adviseren wij op het gebied van akoestiek, brandwerendheid en bouwkundige aansluitingen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van afbouw en inrichting.

Samen met u kijken we op locatie en adviseren u ter plekke op basis van onze expertise over een zo effectief en creatief mogelijke indeling, die in alles aan uw wensen en eisen voldoet. Daarbij denken we in oplossingen zonder gebruik van onbegrijpelijk vakjargon.

We werken met toekomstgerichte oplossingen, met praktische aanpassingen. We doen graag een stapje extra en beantwoorden deskundig uw vragen over (tijdelijke) huisvesting, beheer, service, onderhoud, renovatie en verbouwingen.

De circulaire economie wordt steeds belangrijker en het besef dat we een verantwoordelijkheid hebben minder grondstoffen te gebruiken en energie te besparen is ook doorgedrongen in de bouw.

Mocht u interesse hebben om uw project gedeeltelijk of volledig circulair te laten uitvoeren dan kunnen wij u ook op dat gebied adviseren. Er zijn al mogelijkheden op het gebied van wanden, plafonds, tapijt en meubilair. Naast de begeleiding van onze eigen projecten kunt u ons ook inhuren om een afbouwproject of verbouwing van uw kantoor te begeleiden.

De opties bij Spaces 4 You

+ De aanwezige materialen zoveel mogelijk inzetten voor hergebruik.

+ Het beheren van de systemen, verzorgen van onderhoud en leveren van service

+ Het refurbishen van het interieur en meubilair.

+ Het beheren van de systemen, verzorgen van onderhoud en leveren van service.

+ Gebruik van materialen die meerdere (de)montagestappen aankunnen.

WIJ ADVISEREN U GRAAG

Advies
Voornaam
Achternaam