ADVIES

Dagelijks adviseren wij op het gebied van akoestiek, brandwerendheid en bouwkundige aansluitingen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van afbouw en inrichting.

De circulaire economie wordt steeds belangrijker en het besef dat we een verantwoordelijkheid hebben minder grondstoffen te gebruiken en energie te besparen is ook doorgedrongen in de bouw.

Mocht u interesse hebben om uw project gedeeltelijk of volledig circulair te laten uitvoeren dan kunnen wij u ook op dat gebied adviseren. Er zijn al mogelijkheden op het gebied van wanden, plafonds, tapijt en meubilair. Naast de begeleiding van onze eigen projecten kunt u ons ook inhuren om een afbouwproject of verbouwing van uw kantoor te begeleiden.

CIRCULAIR AFBOUWEN

Hergebruik van bestaande materialen, producten en (wand)systemen – het zogeheten circulair bouwen – is niet alleen duurzaam en daardoor maatschappelijk verantwoord, maar tevens kostenbesparend. Onafhankelijk van fabrikanten kunnen we u vrijblijvend, vakkundig en deskundig advies geven. Luisterend naar uw wensen en behoeften zoeken we in ons uitgebreide netwerk naar de juiste marktpartijen en beschikbare materialen. Bij het vormgeven van de ruimte, is de indeling dusdanig ontworpen dat we deze met bestaande materialen kunnen inrichten. Demontage en hergebruik worden zo effectief benut en wordt er uitgegaan van een maximale levensduur en inzetbaarheid.

http://circulairafbouwen.nl/ voor meer informatie

spaces4you_wandsystemen_urban4

De opties bij Spaces 4 You

+ De aanwezige materialen zoveel mogelijk inzetten voor hergebruik.
+ Het beheren van de systemen, verzorgen van onderhoud en leveren van service
+ Het refurbishen van het interieur en meubilair.
+ Het beheren van de systemen, verzorgen van onderhoud en leveren van service.
+ Gebruik van materialen die meerdere (de)montagestappen aankunnen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies. Neem vandaag nog contact op of laat uw telefoonnummer achter.